BLOGI 14. Sadun soittoniekka, Päivikki Mutanen

Olen tosi iloinen, että sain olla soittamassa Siirin ja Santerin musiikkisatukirjassa.
Koska jo pienestä olen saanut elää musiikin ympäröimänä kodissamme, minulle oli luontevaa heittäytyä luomaan kirjan tunnemaailmaa musiikin keinoin.
Kirjassa musisoin pianolla, joka onkin minulle muusikkona tärkein soitin. Viimeiseksi olen opiskellut sitä Oulun konservatoriossa Samuli Seppäsen johdolla. Pianonsoiton opintojen lisäksi olen opiskellut urkujen ja huilunsoittoa. Kirjan ydinsanoma on mielestäni helposti lähestyttävä – se houkuttelee aikuisetkin mukaan leikkiin. Kasvatuspsykologian opiskelijana näen teoksen psykologisen potentiaalin: sisäinen motivaatio, luovuus, leikki sekä oppimisen ilo ovat vahvasti mukana.
Toivon, että kuulijat pääsisivät kirjan äänitallenteen myötä kokemaan tätä rikasta maailmaa.
Omien lasteni kanssa olen huomannut, että he nauttivat!

Kuva: Jussi Hiltunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *